Mikä on tyyt.fi?

Tyyt.fi on Heuristica Oy:n verkkopalvelu, jossa tarjotaan työyhteisötaitoja käsitteleviä verkkokursseja ja digioppaita.

Miten alennuskuponkia käytetään?

Alennuskuponki on koodi, esimerkiksi abc50 tai xyz123. Kirjoita koodi Kupongin koodi -kenttään ja napsauta painiketta Käytä kuponki. Tällöin kupongin etu vähennetään ostoskorisi hinnasta.

Digioppaisiin liittyviä kysymyksiä:

Kysymys – tämä osio on työn alla

Vastaus

Verkkokursseihin liittyviä kysymyksiä:

Minkälaisia kurssit ovat?

Kurssit koostuvat useista pienempiä aihekokonaisuuksia käsittelevistä osioista. Osioihin sisältyy lyhyt intro ja video. Osioiden yhteydessä on pohdintatehtäviä, joiden tulokseen kirjataan Omaan työkirjaan. Osioiden yhteydessä on myös Kommentti-kohta, johon kirjoitetut kommentit tulevat kaikkien verkkokurssin osallistujien näkyviin. Näin kurssilaiset voivat jakaa ideoita ja ajatuksia, kysyä vinkkejä toisiltaan ja tsempata toisiaan.

Miksi Oma työkirja on erillinen tiedosto?

Omaan työkirjaan voit tallentaa pohdintasi ja muut verkkokurssin tehtävät. Voit muokata niitä halutessasi. Oma työkirja jää käyttöösi myös verkkokurssin jälkeen ja voit palata siihen koska haluat varmistamaan, että olet saattanut arkikäytännöiksi verkkokurssilla miettimäsi parannukset.

Miten Omaa työkirjaa käytetään?

Lataa Oma työkirja käyttöösi osiosta Lataa Oma työkirjasi. Tallenna se omalle koneellesi paikkaan, josta löydät sen helposti. Pidä dokumenttia auki kurssia suorittaessasi ja kirjoita pohdintasi dokumenttiin. Tallenna dokumentti jokaisen käyttökerran jälkeen. Verkkokurssin ja Oman työkirjan välillä siirryt kätevästi Windowsissa esimerkiksi Alt+TAB -näppäinyhdistelmällä (eli pidä alt-näppäintä painettuna ja napsauta Tabulaattori-näppäintä).

Kuka on kurssin ohjaaja?

Kurssin ohjaajana toimii joku Heuristica Oy:n valmentamista verkko-ohjaajista.

Ketkä kaikki näkevät keskusteluihin kirjoittamani kommentit?

Kommentit näkyvät kaikille kyseisen kurssin opiskelijoille sekä verkko-ohjaajalle.

Voiko keskusteluihin osallistua anonyymisti?

Ei voi. Keskusteluissa näkyy opiskelijan käyttäjätunnus, joka muodostuu sähköpostiosoitteen osasta ennen @-merkkiä.

Voivatko kurssin opiskelijat viestiä keskenään?

Opiskelijat voivat viestiä keskenään vastaamalla toistensa kommentteihin oppituntien lopussa olevassa keskustelu-osiossa. Opiskelijat eivät voi lähettää toisilleen sähköpostia tyyt-verkkokurssien kautta.

Miten saan kurssista todistuksen?

Saat kurssista todistuksen, kun olet merkinnyt kaikki osiot suoritetuiksi osion lopussa olevalla Merkitse valmiiksi -painikkeella.

Voiko kurssin suorittamisesta saada opintopisteitä omaan opiskeluunsa?

Keskustele asiasta opettajasi tai opinto-ohjaajasi kanssa. Näytä hänelle täyttämäsi tehtävädokumentti ja kurssitodistus. Voit myös kirjoittaa oppimispäiväkirjaa opiskelustasi ja esittää sen opettajallesi. Opiskelusi laadun mukaan suosituksemme on 1-2 opintopistettä per verkkokurssi. Neuvottelemme oppilaitosten kanssa mahdollisuuksista saada kursseista virallisia opintosuorituksia.