Haluatteko opiskella ja kehittää työyhteisötaitojanne yhdessä isolla porukalla? Voitte ostaa kerralla ison määrän käyttöoikeuksia tyyt.fi-verkkokursseille, jolloin saatte ne edullisemmin.

Voitte myös tilata teille räätälöidyt omat verkkokurssit haluamallanne määrällä käyttöoikeuksia. Tällöin teillä on enemmän vapauksia kurssien toteutuksen suhteen, esimerkiksi voitte lisätä haluamianne sisältöjä kursseihin ja muokata olemassa olevia sisältöjä.

Ryhmäkäyttöoikeudet

Ryhmäkäyttöoikeuksien hinnat

Käyttöoikeus tarkoittaa sitä, että yksi henkilö ottaa käyttöönsä yhden verkkokurssin

Yhden käyttöoikeuden hinta tyyt.fi-verkkokaupassa on 16,05 € (alv 0%) / 19,90 (alv 24%).

Kaikkiin hintoihin lisätään alv (24%)

Käyttöoikeusmaksut ostettaessa useita käyttöoikeuksia:

Käyttöoikeuksia (kpl) Hinta/kpl (alv 0%) Hinta yhteensä (alv 0%)
50 11,90 595
100 9,95 995
250 7,90 1975
500 6,95 3475
1000 5,95 5950
yli 1000 pyydä tarjous!

Tilaa käyttöoikeuksia

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoa

Esimerkkejä

  1. 25 henkilön työpaikka haluaa opiskella neljä eri verkkokurssia.  Tarvitaan 4 * 25 = 100 käyttöoikeutta
  2. 2000 henkilön organisaatiossa tarjotaan kaikille mahdollisuus opiskella yhdellä verkkokurssilla. 200 henkilöä tarttuu tähän mahdollisuuteen ja ottaa verkkokurssin käyttöönsä. Tarvitaan 200 käyttöoikeutta.
  3. Ison työyhteisön pilottiryhmä kokeilee verkkokurssiopiskelua viidellä kurssilla ja 50 hengen porukalla.  Tarvitaan 5 * 50 = 250 käyttöoikeutta.

Käyttöoikeudet annetaan sähköisinä kuponkeina, joilla käyttäjät voivat lunastaa kurssin käyttöönsä ilmaiseksi.

Jos kasvatatte käyttöoikeuksien määrää 6 kk sisällä niiden hankinnasta, maksatte vain erotuksen. Esimerkiksi: Olette ostaneet 100 käyttöoikeutta ja huomanneet tämän tavan henkilöstön kehittämiselle teille hyväksi. Haluatte hankkia 150 käyttöoikeutta lisää, eli vaihtaa 250 käyttöoikeuden tilaukseen. Maksatte vain erotuksen 980 € (= 1975 € – 995 €). Näin voitte turvallisesti kokeilla pienellä käyttöoikeusmäärällä, onko tämä teille hyvä tapa parantaa työn tuloksellisuutta ja työhyvinvointia

Käyttöoikeudet laskutetaan tilauksen jälkeen, maksuehto 14 pv netto

Omat räätälöidyt verkkokurssit

Kun teillä on omat verkkokurssit, voitte käydä kurssin teemoista keskustelua omassa porukassanne. Voitte myös tehdä omia lisäsivujanne kursseihin. Kurssin opettaja voi olla meiltä tai koulutamme teidän porukastanne jonkun kurssien vetäjäksi.

Esimerkki
1) Organisaatiossa on tapahtumassa iso muutos. Koko porukalle hankitaan oma verkkokurssi “Muutos – haaste ja mahdollisuus”. Muutosta valmisteltaessa työntekijät voivat keskustella verkkokurssilla muutokseen liittyvistä asioista, kaikki tasaveroisesti. Kurssiin tehdään myös omia sivuja, joilla tiedotetaan ja keskustellaan muutoksen etenemisestä.
2) Työntekijät haluavat yhdessä kehittää toimintatapojaan, etenkin palaverien ja kollegoilta saatavan palautteen osalta. Työpaikalle hankitaan aluksi nämä kaksi verkkokurssia, jotka otetaan käyttöön 2 kk välein. Palaverikäytännöistä sovitaan ja ne julkaistaan verkkokurssin omilla lisäsivuilla. Palaute-verkkokurssilla kilpaillaan siitä, kuka antaa eniten hyvää palautetta työkavereilleen. Kokemusten perusteella otetaan parannuksen alle 2 kk välein uusi verkkokurssiteema.

Verkkokurssin asennus 595 € ensimmäiseltä kurssilta, 295 € seuraavilta kursseilta.

Muut palvelut lisämaksusta – pyydä tarjous!

Kaikkiin hintoihin lisätään alv (24%)