Aikavarkaat kuriin!

Tämän Aikavarkaat kuriin -verkkokurssin avulla selätät omat ja työyhteisösi aikavarkaat. Aikavarkaat ovat niitä ajattelutapoja ja toimintamalleja, jotka estävät meitä käyttämästä aikaamme mahdollisimman tuloksellisesti.

KENELLE

Kaikille, jotka haluavat parantaa tavoitteellisesti ja käytännönläheisesti omaa ajanhallintaansa ja itsensä johtamista. Voit olla pitkän työkokemuksen omaava työntekijä tai esimies tai vasta työurasi alussa. Tärkeintä on, että olet valmis käärimään hihat ja käymään aikavarkaittesi kimppuun.

VAIKUTTAVUUS & HYÖDYT

Kurssin vaikuttavuus näkyy arjessa käytännön muutoksina. Kurssi auttaa sinua tunnistamaan omia ajattelu- ja toimintatapojasi ja kannustaa sinua tekemään niihin konkreettisia parannuksia. Helppolukuinen perustieto aiheesta, elävät esimerkit ja heti hyödynnettävät vinkit viitoittavat sinulle polun entistä parempaan itsesi johtamiseen.

Haluavatko työkaverisikin käydä aikavarkaittensa kimppuun?

Tämän verkkokurssin voitte hankkia myös koko työyhteisöllenne. Tällöin voitte käydä asiasta keskustelua omassa piirissänne.

Käyttöoikeutesi kestää vuoden ajan

Verkkokurssi on käytössäsi yhden vuoden. Suositeltu minimiopiskeluaika yhden verkkokurssin suorittamiseen on kuukausi. Tässä ajassa kurssin aikana tekemäsi konkreettiset parannukset ehtivät vakiintua tavoiksi.