Aikavarkaat kuriin

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Tämän Aikavarkaat kuriin -verkkokurssin avulla selätät omat ja työyhteisösi aikavarkaat. Aikavarkaat ovat niitä ajatteluta­poja ja toimintamalleja, jotka estävät meitä käyttämästä aikaamme mahdollisimman tuloksellisesti.

KENELLE

Kaikille, jotka haluavat parantaa tavoitteellisesti ja käytännönläheisesti omaa ajanhallintaansa ja itsensä johtamista. Voit olla pitkän työkokemuksen omaava työntekijä tai esimies tai vasta työurasi alussa. Tärkeintä on, että olet valmis käärimään hihat ja käymään aikavarkaittesi kimppuun.

VAIKUTTAVUUS & HYÖDYT

Kurssin vaikuttavuus näkyy arjessa käytännön muutoksina. Kurssi auttaa sinua tunnistamaan omia ajattelu- ja toimintatapojasi ja kannustaa sinua tekemään niihin konkreettisia parannuksia. Helppolukuinen perustieto aiheesta, elävät esimerkit ja heti hyödynnettävät vinkit viitoittavat sinulle polun entistä parempaan itsesi johtamiseen.

Haluavatko työkaverisikin käydä aikavarkaittensa kimppuun?

Tämän verkkokurssin voitte hankkia myös omalle porukallenne. Tällöin voitte käydä asiasta keskustelua omassa piirissänne. Voitte myös lisätä verkkokurssiin omia sivuja ja käyttää sitä näin esimerkiksi yhteisistä käytännöistä sopimiseen ja tiedottamiseen. [Lue lisää]

Moduulit