Aikavarkaat kuriin

9,95  (sis. alv)

Aikavarkaat kuriin

Mihin ihmeeseen se aika oikein menee?

Aikavarkaat ovat tapoja ja toimintamalleja, jotka estävät meitä käyttämästä aikaamme mahdollisimman tuloksellisesti.

Mitkä ovat sinun aikavarkaasi? Haluatko selättää ne?

Aikavaras voi olla ulkoinen tai sisäinen. Sisäinen aikavaras on sellainen, jonka selättäminen on täysin tai lähes kokonaan sinun omasta toiminnastasi ja itsekuristasi kiinni. Ulkoisten aikavarkaiden kuriin laittaminen vaatii toimenpiteitä paitsi sinulta itseltäsi myös muilta ihmisiltä. Ne vaativat usein työpaikan kirjoitettujen tai kirjoittamattomien toimintasääntöjen tiedostamista ja uudelleenarviointia.

Mitä tarvitset muutokseen?

Haluatko kääriä hihat ja käydä aikavarkaittesi kimppuun? Paranna ajankäyttöäsi  tämän digioppaan avulla. Keskity oppaan oppeihin pieni hetki päivässä ja kokeile uusia tapoja toimia. Muutamalla pienellä keinolla saat pitkällä tähtäimellä aikaan ison muutoksen.

Opas on käytännönläheinen ja helppotajuinen. Oppaassa on runsaasti pohdittavia kysymyksiä, joiden avulla keskityt juuri sinua koskettaviin asioihin ja teet juuri sinulle parhaan panos-hyöty -suhteen tarjoavia parannuksia (työ)elämääsi.


Oppaan sisältö:


Tartu toimeen!

Tämän Aikavarkaat kuriin -oppaan avulla voit pohtia omia ja työyhteisösi aikavarkaita ja käyttää tulevaisuudessa aikasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaikuttavuus näkyy arjessa käytännön muutoksina. Digioppaan avulla tunnistat omia vahingollisia ajattelu- ja toimintatapojasi. Opas kannustaa sinua tekemään niihin konkreettisia parannuksia. Käytännönläheinen teoria, elävät esimerkit ja heti hyödynnettävät vinkit viitoittavat sinulle polun entistä parempaan itsesi johtamiseen.

9,95  (sis. alv)