Aikavarkaat kuriin -verkkokurssi

49,90  (sis. alv)

Aikavarkaat kuriin -verkkokurssi

Aikavarkaat kuriin -verkkokurssin avulla selätät omat ja työyhteisösi aikavarkaat. Aikavarkaat ovat niitä ajatteluta­poja ja toimintamalleja, jotka estävät meitä käyttämästä aikaamme mahdollisimman tuloksellisesti.

KENELLE

Kaikille, jotka haluavat parantaa tavoitteellisesti ja käytännönläheisesti omaa ajanhallintaansa ja itsensä johtamista. Voit olla pitkän työkokemuksen omaava työntekijä tai esimies tai vasta työurasi alussa. Tärkeintä on, että olet valmis käärimään hihat ja käymään aikavarkaittesi kimppuun.

VAIKUTTAVUUS & HYÖDYT

Kurssin vaikuttavuus näkyy arjessa käytännön muutoksina. Kurssi auttaa sinua tunnistamaan omia ajattelu- ja toimintatapojasi ja kannustaa sinua tekemään niihin konkreettisia parannuksia. Käytännönläheiset videot, elävät esimerkit ja heti hyödynnettävät vinkit viitoittavat sinulle polun entistä parempaan itsesi johtamiseen.

KURSSIN KESTO

Kurssilla käsitellään yhtätoista eri aikavarasta, joihin jokaiseen liittyen kurssimateriaalissa on lyhyt video ja pohdintatehtäviä, jotka kirjaat ylös Omaan työkirjaasi. Suosittelemme, että käyt aikavarkaittesi kimppuun yksi kerrallaan ja käytät tämän Aikavarkaat kuriin -kurssin opiskeluun ainakin kaksi viikkoa kalenteriaikaa. Verkkokurssi on käytössäsi yhden vuoden. Oma työkirjasi jää sinulle käyttöön vielä tämän jälkeenkin.

49,90  (sis. alv)