Energiaa arkeen

9,95  (sis. alv)

Energiaa arkeen

Vaivaako väsymys? Tuntuuko työnteko tervanjuonnilta?

Työn hektisyyttä jaksaa, jos vain energiaa riittää. Energiavarojen ylläpitämiseen ei löydy poppakonsteja, vaan jaksaminen vaatii meiltä säännöllistä huolenpitoa itsestämme.

Hyvinvointiimme vaikuttavat niin fyysiset kuin psyykkisetkin tekijät

Tämän digioppaan avulla opit tunnistamaan, mitkä asiat antavat sinulle energiaa, mitkä asiat taas rasittavat sinua aivan turhaan.

Työ on parhaimmillaan mielenkiintoinen ja antoisa osa elämää

Työ kuitenkin myös vaatii meiltä paljon. Usein työelämää leimaa kiire ja jatkuvasti kasvavat tulostavoitteet. Miten jaksaa tätä kaikkea parhaalla mahdollisella tavalla?

Energiamme koostuu useasta eri tekijästä

Tämä digiopas auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivia keinoja, joiden avulla selviät hienosti haastavissakin työtilanteissa.


Kaipaatko muutosta parempaan?

Muuta tilannetta paremmaksi tämän digioppaan avulla. Keskity oppaan oppeihin pieni hetki päivässä ja kokeile uusia tapoja toimia. Muutamalla pienellä keinolla saat pitkällä tähtäimellä aikaan ison muutoksen.

Opas on käytännönläheinen ja helppotajuinen. Voit lukea oppaan tai kuunnella sen. Oppaassa on runsaasti pohdittavia kysymyksiä, joiden avulla keskityt juuri sinua koskettaviin asioihin ja teet juuri sinulle parhaan panos-hyöty -suhteen tarjoavia parannuksia (työ)elämääsi.


Oppaan sisältö:


Tartu toimeen!

Varmaan haluat olla energinen ja innostunut työssäsi, saada asioita aikaan ja huomata myös sen.

Arvioi tämän Energiaa arkeen -digioppaan alkukyselyn avulla, millaisilta omat energiavarasi näyttävät. Keskity niihin, joissa muutosten panos-hyöty -suhde on paras. Tee pieniä vaikuttavia muutoksia, jotka myös lähipiirisi huomaa!

 

9,95  (sis. alv)