Haluatko tulla kuulluksi?

9,95  (sis. alv)

Haluatko tulla kuulluksi?

Kuunnellaanko sinua oikeasti?

Vai koetko, että ihmiset ovat vaan kuuntelevinaan?

Tuntuuko, että et saa ajatuksiasi esille ja ideoillesi kannatusta?

Koetko, että sinulla on paljon asioita ja ideoita mutta et saa niitä esitettyä siten, että muut innostuisivat ja lähtisivät mukaan?

Jyrätäänkö sinut päätöksenteossa?

Koetko, että sinua ei huomioida, kun päätetään tärkeistä asioista? Vaikka sinulla olisi paras asiantuntemus – tai ainakin yhtä hyvä kuin muilla.

Osaatko esittää asiasi myös heille, joiden osaaminen on ihan eri alalta kuin omasi?

Vai tuntuuko sinusta, että puhutte toisillenne vierasta kieltä?


Mitä tarvitset muutokseen?

Muuta tilannetta paremmaksi tämän digioppaan avulla. Keskity oppaan oppeihin pieni hetki päivässä ja kokeile uusia tapoja toimia. Muutamalla pienellä keinolla saat pitkällä tähtäimellä aikaan ison muutoksen.

Opas on käytännönläheinen ja helppotajuinen. Voit lukea oppaan tai kuunnella sen. Oppaassa on runsaasti pohdittavia kysymyksiä, joiden avulla keskityt juuri sinua koskettaviin asioihin ja teet juuri sinulle parhaan panos-hyöty -suhteen tarjoavia parannuksia (työ)elämääsi.


Oppaan sisältö:

 


Tartu toimeen!

Jokainen meistä haluaa tulla kuulluksi. Kuitenkin usein niin työ- kuin yksityiselämässämme törmäämme tuntemukseen, että emme tule aidosti kuulluiksi.

Mikä estää vastapuolelta meidän kuuntelemisemme? Mitä voimme tehdä tilanteen parantamiseksi? Näitä asioita käsitellään tässä oppaassa.

Arvioi tämän Haluatko tulla kuulluksi? -digioppaan avulla omia ja työyhteisösi vuorovaikutuksen käytäntöjä ja kehitä niitä.

 

9,95  (sis. alv)