Kuuntelemisen tärkeä taito

9,95  (sis. alv)

Kuuntelemisen tärkeä taito

Onko sinun vaikea keskittyä kuuntelemaan muita?

Odotatko hetkeä, jossa voit keskeyttää toisen ja kertoa omat ajatuksesi?

Uskallatko sanoa EI, kun kohtaat loputtoman puhetulvan?

Vai oletko vain kuuntelevinasi vaikka mielesi matkailee ihan muualla ja päässä alkaa kiehua?

Kuunnellaanko teillä tasa-arvoisesti?

Vai onko pomon tarina arvokkaampi kuin muiden?

Kuuletko myös ”sanojen taakse”?

Osaatko astua toisen saappaisiin ja ymmärtää, että sanat eivät aina kerro kaikkea?


Mitä tarvitset muutokseen?

Muuta tilannetta paremmaksi tämän digioppaan avulla. Keskity oppaan oppeihin pieni hetki päivässä ja kokeile uusia tapoja toimia. Muutamalla pienellä keinolla saat pitkällä tähtäimellä aikaan ison muutoksen.

Opas on käytännönläheinen ja helppotajuinen. Voit lukea oppaan tai kuunnella sen. Oppaassa on runsaasti pohdittavia kysymyksiä, joiden avulla keskityt juuri sinua koskettaviin asioihin ja teet juuri sinulle parhaan panos-hyöty -suhteen tarjoavia parannuksia (työ)elämääsi.


Oppaan sisältö:

 


Tartu toimeen!

Vanha viisaus sanoo, että meillä on kaksi korvaa mutta vain yksi suu siksi, että kuuntelisimme enemmän kuin puhumme. Tämä opas ohjaa meitä ymmärtämään ja sisäistämään kuuntelemisen tärkeyden sekä opastaa aktiiviseen läsnä olevaan kuuntelemiseen.

Kuunteleminen on tärkein vuorovaikutustaito, joka meillä on. Kuuntelemisella on valtava merkitys niin töitten sujumiseen kuin hyvään työilmapiiriinkin. Siksi kuuntelemisen taitoihin kannattaa panostaa. Aito kuunteleminen on arvokas lahja, jonka voit antaa kaikille ihmisille ympärilläsi.

Arvioi tämän Kuuntelemisen tärkeä taito -digioppaan avulla omia ja työyhteisösi kuuntelemisen käytäntöjä ja kehitä niitä.

9,95  (sis. alv)