Palaverit paremmiksi

9,95  (sis. alv)

Palaverit paremmiksi

Millainen on sinun unelmapalaverisi?

Tehokas, hyödyllinen, tavoitteet saavuttava? Mukava, keskusteleva, osallistujat huomioiva?

Unelmiesi palaveri toteutuu, kun mahdollisimman moni osallistuja on valmis kantamaan kortensa kekoon palaverin onnistumiseksi.

Jokaisen osallistujan toiminta vaikuttaa lopputulokseen. Auta omalta osaltasi palavereja onnistumaan!

Pohdi tämän Palaverit paremmiksi -digioppaan avulla, kuinka voit osallistua hyvän ilmapiirin luomiseen ja palaverin tavoitteiden saavuttamiseen. Monella meistä palavereihin menee niin suuri osa työajasta, että pienikin palaveritehokkuuden lisääminen lisää työmme tuottavuutta huomattavasti.


Miten palavereista parempia?

Paranna tämän digioppaan tukemani kaikkia palavereita joihin osallistut. Opas on käytännönläheinen ja helppotajuinen. Oppaassa on runsaasti pohdittavia kysymyksiä, joiden avulla keskityt juuri sinua koskettaviin asioihin ja teet juuri sinulle parhaan panos-hyöty -suhteen tarjoavia parannuksia (työ)elämääsi.

Ja jos saat työkaverit mukaan kehitykseen, niin saatte vielä isompia muutoksia aikaan.


Oppaan sisältö:


Tartu toimeen!

Jokainen meistä voi vaikuttaa kaikkiin kokouksiin, palavereihin, neuvotteluihin, keskusteluihin ja muihin yhteistyötilanteisiin, joihin osallistuu. 

Arvioi tämän Palaverit paremmiksi -digioppaan avulla omia ja työyhteisösi palaverikäytäntöjä ja kehitä niitä.

Palaverit ovat se työskentelyn osa-alue, joiden kehittämisellä voimme helpoimmin tehdä työstämme entistä tuloksellisempaa ja miellyttävämpää. 

9,95  (sis. alv)