Ihana, kamala palaute

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Meistä jokainen haluaa ja tarvitsee palautetta työstään ja tekemisistään. Tämän Ihana, kamala palaute -verkkokurssin avulla opit suunnitelemaan ja antamaan hyvää palautetta ja hyödyntämään saamasi palautteen.

KENELLE

Kaikille, jotka haluavat parantaa tavoitteellisesti ja käytännönläheisesti omia palautetaitojaan ja itsensä johtamista. Voit olla pitkän työkokemuksen omaava työntekijä tai esimies tai vasta työurasi alussa. Tärkeintä on, että olet valmis käärimään hihat ja treenaamaan palautteen tiukkaa taitolajia.

VAIKUTTAVUUS & HYÖDYT

Kurssin vaikuttavuus näkyy arjessa käytännön muutoksina. Kurssi auttaa sinua tunnistamaan omia ajattelu- ja toimintatapojasi ja kannustaa sinua tekemään niihin konkreettisia parannuksia. Helppolukuinen perustieto aiheesta, elävät esimerkit ja heti hyödynnettävät vinkit viitoittavat sinulle polun entistä parempaan itsesi johtamiseen.

Haluavatko työkaverisikin parantaa palautetaitojaan?

Tämän verkkokurssin voitte hankkia myös omalle porukallenne. Tällöin voitte käydä asiasta keskustelua omassa piirissänne. Voitte myös lisätä verkkokurssiin omia sivuja ja käyttää sitä näin esimerkiksi yhteisistä käytännöistä sopimiseen ja tiedottamiseen. [Lue lisää]

Moduulit