Hyvä ryhmä, toimiva tiimi

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Tämän Hyvä ryhmä, toimiva tiimi -verkkokurssin avulla kehität toimintaasi ryhmissä ja tuet ryhmiäsi omalta osaltasi hyvähenkiseen  ja tulokselliseen yhteistyöhön.

KENELLE?

palapeli-_kansikuva

Kaikille, jotka haluavat parantaa tavoitteellisesti ja käytännönläheisesti omaa ryhmäänsä, omaa toimintaansa ryhmän jäsenenä sekä itsensä johtamista. Voit olla pitkän työkokemuksen omaava työntekijä tai esimies tai vasta työurasi alussa. Tärkeintä on, että olet valmis käärimään hihat ja lähtemään löytöretkelle itsesi ja ryhmiesi kehittämisen mahdollisuuksien pariin.

VAIKUTTAVUUS JA HYÖDYT

Kurssin vaikuttavuus näkyy arjessa käytännön muutoksina. Kurssi auttaa sinua tunnistamaan omia ajattelu- ja toimintatapojasi ja kannustaa sinua tekemään niihin konkreettisia parannuksia. Helppolukuinen perustieto aiheesta, elävät esimerkit ja heti hyödynnettävät vinkit viitoittavat sinulle polun entistä parempaan ryhmässä toimimiseen ja itsesi johtamiseen.

Haluatteko kehittää yhteistyötänne työkavereiden kanssa porukalla?

Tämän verkkokurssin voitte hankkia myös omalle ryhmällenne tai koko työyhteisölle. Tällöin voitte käydä keskusteluja omassa piirissänne. Voitte myös lisätä verkkokurssiin omia sivuja ja käyttää sitä näin esimerkiksi yhteisistä käytännöistä sopimiseen ja niistä tiedottamiseen. [Lue lisää]

Moduulit

Hyvänä jäsenenä hyvässä ryhmässä

Tässä moduulissa perehdytään siihen, miten ryhmää voi tukea omalla toiminnalla.

Oppitunnit