Energiaa arkeen

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Työn hektisyyttä jaksaa, jos vain energiaa riittää.  Tämän Energiaa arkeen -verkkokurssin avulla opit tunnistamaan mitkä asiat antavat sinulle energiaa, ja mitkä asiat taas rasittavat sinua aivan turhaan.

KENELLE

Kaikille, jotka haluavat parantaa tavoitteellisesti ja käytännönläheisesti omaa itsensä johtamista ja (työ)elämäänsä. Voit olla pitkän työkokemuksen omaava työntekijä tai esimies tai vasta työurasi alussa. Tärkeintä on, että olet valmis tarkkailemaan omia ajattelu- ja toimintatapojasi ja parantamaan niitä tarvittaessa..

VAIKUTTAVUUS & HYÖDYT

Kurssin vaikuttavuus näkyy arjessa käytännön muutoksina. Kurssi auttaa sinua tunnistamaan omia ajattelu- ja toimintatapojasi ja kannustaa sinua tekemään niihin konkreettisia parannuksia. Helppolukuinen perustieto aiheesta, elävät esimerkit ja heti hyödynnettävät vinkit viitoittavat sinulle polun entistä parempaan itsesi johtamiseen.

Haluavatko työkaverisikin lisätä arjen energiaansa?

Tämän verkkokurssin voitte hankkia myös omalle porukallenne. Tällöin voitte käydä asiasta keskustelua omassa piirissänne. Voitte myös lisätä verkkokurssiin omia sivuja ja käyttää sitä näin esimerkiksi yhteisistä käytännöistä sopimiseen ja tiedottamiseen. [Lue lisää]

Moduulit