Motivaatio, työn ilo ja into

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Kun olemme motivoituneita, suoriudumme työstä paremmin ja lisäksi nautimme siitä. Motivaatio lisää työn iloa ja ilo mo­tivaatiota, mistä syntyy positiivinen kierre. Tämän Motivaatio, työn ilo ja into -verkkokurssin avulla tutustut omiin motivaatiotekijöihisi ja opit ymmärtämään motivaation moninaisuutta.

KENELLE

Kaikille, jotka haluavat parantaa tavoitteellisesti ja käytännönläheisesti omaa itsensä johtamista ja yhteistyökykyjään ja (työ)elämäänsä. Voit olla pitkän työkokemuksen omaava työntekijä tai esimies tai vasta työurasi alussa. Tärkeintä on, että olet valmis tarkkailemaan omia ajattelu- ja toimintatapojasi ja parantamaan niitä tarvittaessa.

VAIKUTTAVUUS & HYÖDYT

Kurssin vaikuttavuus näkyy arjessa käytännön muutoksina. Kurssi auttaa sinua tunnistamaan omia ajattelu- ja toimintatapojasi ja kannustaa sinua tekemään niihin konkreettisia parannuksia. Helppolukuinen perustieto aiheesta, elävät esimerkit ja heti hyödynnettävät vinkit viitoittavat sinulle polun entistä parempaan itsesi johtamiseen.

Haluavatko työkaverisikin lisätä motivaatiotaan ja työn iloa?

Tämän verkkokurssin voitte hankkia myös omalle porukallenne. Tällöin voitte käydä asiasta keskustelua omassa piirissänne. Voitte myös lisätä verkkokurssiin omia sivuja ja käyttää sitä näin esimerkiksi yhteisistä käytännöistä sopimiseen ja tiedottamiseen. [Lue lisää]

Moduulit

Monenlaista motivaatiota

Näissä moduuleissa perehdytään siihen, mikä vaikuttaa motivaatioon ja miten itse voi kehittää omaa motivaatiotaan.

Oppitunnit