Muutos – haaste ja mahdollisuus

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Sanotaan, että nykyisin pysyvää on vain jatkuva muutos. Toisaalta hyvä näin, sillä ilman muutoksia ei tapahdu kehitystä eikä kasvua. Kun halutaan jotain parempaa, tarvitaan myös muutosta.

muutos-lk

Muutostilanteet ovat haasteellisia. Muutoksen vaatimat toimenpiteet vievät aikaa varsinaiselta työltämme. Uusien asioiden oppiminen ja tulevaisuuden epävarmuus vievät energiaa. Miten voimme omalla toiminnallamme edesauttaa onnistunutta muutosta?

Näitä asioita käsitellään tällä verkkokurssilla Muutos – haaste ja mahdollisuus. Kurssin avulla lisäät omia muutosvalmiuksiasi ja kykyäsi tehdä tuloksellista työtä hyvällä mielellä myös haastavissa muutostilanteissa.

KENELLE?

Kaikille, jotka haluavat parantaa tavoitteellisesti ja käytännönläheisesti omia muutosvalmiuksiaan ja oman itsensä muutosjohtamista. Voit olla pitkän työkokemuksen omaava työntekijä tai esimies tai vasta työurasi alussa. Tärkeintä on, että olet valmis käärimään hihat ja ryhtymään toimeen parempien muutosten puolesta.

VAIKUTTAVUUS JA HYÖDYT

Kurssin vaikuttavuus näkyy arjessa käytännön muutoksina. Kurssi auttaa sinua tunnistamaan omia ajattelu- ja toimintatapojasi ja kannustaa sinua tekemään niihin konkreettisia parannuksia. Helppolukuinen perustieto aiheesta, elävät esimerkit ja heti hyödynnettävät vinkit viitoittavat sinulle polun entistä parempaan itsesi johtamiseen muutoksessa.

Haluavatko työkaverisikin kehittää muutosvalmiuksiaan?

Tämän verkkokurssin voitte hankkia myös omalle porukallenne. Tällöin voitte käydä muutoksesta keskustelua omassa piirissänne. Voitte myös lisätä verkkokurssiin omia sivuja ja käyttää sitä näin esimerkiksi muutoksesta tiedottamiseen ja yhteisistä käytännöistä sopimiseen. [Lue lisää]

Moduulit